2014. július 24., csütörtök

Joseph Morgan és Persia White összeházasodtak Jamaicaban

Exkluzív képek
(saját fordítás)

Sajnálom, hölgyek. Joseph Morgan elkelt. 

A színész, aki jelenleg a CW The Originals című sorozat főszereplője júliús 5-én egy meghitt ünnepség keretében összeházasodott a Vámpírnaplók sztárjával Persia White-al. 


"Nagyon rusztikus hangulat volt"-mondta White. "Szó sincs arról, hogy elsöprő vagy túl nagy lett volna. Próbáltuk ahhoz tartani magunkat, hogy minden igazán szép és hangulatos legyen."

A menyasszonyi viselet egy Vera Wang ruha volt egy hozzáillő fátyollal, míg a vőlegény egy elefántcsontszínű Miguel Wilson selyem öltönnyel büszkélkedhetett. "És volt egy csokornyakkendő is"-tette hozzá Morgan. "És tény, hogy ez a csokornyakkendő volt az első, amit valaha is megkötöttem magamon úgyhogy én nagyon büszke vagyok."

A pár, akik a Vámpírnaplók 3.évadának forgatásán találkoztak 26 vendég előtt tettek fogadalmat egy privát villában. 

"Azt hiszem az egyik oka, hogy itt tartottuk, mert szeretjük az óceánt és mindketten a tengeren nőttünk fel."-mondta White. "Csodálatos volt a tenger" . És a jamaicai emberek is fantasztikusak"

És kik voltak az exkluzív vendégek listáján? 

 "Főleg a család és egy maroknyi közeli barát"-mondta Morgan. A legjobb barátom Matt Ryan is ott volt, akivel már közel 20 éve ismerjük egymást. 

A páros először Florence+the Machine-től a "Never Let me go" című számra táncolt. De a kedvenc pillanatukat a jamaicai dobos zenekar okozta."Volt egy pont, amikor minden vendég a táncparketten volt (ez jó eredménynek számít azt hiszem)" - mondta Morgan


A torta egy háromrétegű csokoládé torta volt vanília töltelékkel. "Egy gyönyörű, csodálatos torta"-mondta White

A ceremónia után repülővel mentek a nászútra, ahol szikraugrásban is részt vettek. "Ijesztőbb volt, mint bármi más, de megcsináltuk, szóval elég büszke vagyok"-mondta White

Mi a következő lépésetek? 

"Nos, amelett, hogy több filmben és projectben együtt dolgozunk, remélem, hogy a család alapítás."-mondta White: "Kis, aranyos, mini Joseph-ek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése