2014. július 21., hétfő

Spoiler!!!

Mennyi ideig fog tartani míg rájövünk hol van Damon és Bonnie, és feltehetőleg mikor jönnek vissza?
Az, hogy mi történt velük része az évad hosszú mitológiájának, de a rejtély, hogy hol vannak elég hamar meg lesz válaszolva, hogy ne legyen zavaró.

Elena tovább tud majd lépni?
Annak ellenére, hogy mi történt vele, hogy elvesztette a szüleit, a testvérét, a nagynénjét és a barátait is újra és újra, elvesztette azt a személyt is, akiről azt hitte, ő lesz az a férfi akivel leélhetni az egész örökkévalóságot. Azt hiszem van egy speciális formája a bánatnak, ami hozzákapcsolódik ahhoz, melyik lesz számára a nehezebb; továbblépni a múltján, vagy azok a döntések amiket azért hoz, hogy továbblépjen. Érdekes lesz nézni.

Az előző évad a főiskolán kezdődött. Vajon Elena és Caroline megpróbálnak újra normális főiskolások lenni?
Ez a cél. A probléma csak az, hogy nem csak a barátaikat, de a városukat is elvesztették. Nem mehetnek haza, így a főiskola a maga módján jelent számukra menedéket ahol a barátok is együtt lehetnek, de nem mindenki fogadja ezt el ilyen egyszerűen, és nem mindenki hajlandó és kész arra, hogy letelepedjen és azt mondja 'OK, lépjünk tovább!'.Szóval várnunk kell arra, hogy visszataláljanak egymáshoz, és továbblépve a problémán amit magukra hoztak visszatérhessenek az otthonukba.

Hogyan fog Caroline mindent kezelni?
Caroline meg fog lepni minket. Fogja a veszteségét - egy furcsa és talán a legnehezebb módon - és talpra áll a maga módján. Hogy hogyan csinálja ezt, és hogyan éli az életét az az első részben kiderül. Az ő útja az, hogy hol vannak a barátai, és ha ki tudná találni, hogyan hozhatná őket újra össze, varázslatosan visszatérhetnének Mystic Falls-ba, és megtalálná a módját, hogy Damon és Bonnie hazatérjen, az élet tökéletes lenne. De ez nehezebb, mint gondolta.

Most hogy Alaric visszatért, nehéz lesz neki megtalálni a helyét?
Alaric küzd egy kicsit. Annak ellenére, hogy olyan lénnyé vált, amilyen sose akart lenni (egyfajta ősi vámpír lett, meghalt, szellem volt...) még mindig próbálkozik az az ember lenni aki volt, de ez nem könnyű neki. Lehet, hogy kap egy kis segítséget és támogatást abban a formában, hogy találkozik egy nővel, illetve ő és Elena közelebb kerülnek egymáshoz mint valaha, ami azért nagyszerű mert a lány életében lesz valaki akire igazán számíthat, és meg tudják osztani egymással a bánatukat.

Ezen a héten egy csomó új karaktert castingoltál. Ki miatt vagy a leginkább izgatott?
Különösen kedvelem Kai karakterét (Chris Wood) és Jo-t (Jodi Lyn O'Keefe). Chris Wood, ez az izgalmas, új fiú, nem új mindenki számára, de nekem az. Mindegyik karakter annyira erőteljes, és már nagyon izgatott vagyok, hogy mit kezdhetünk majd velük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése