2014. július 21., hétfő

TVD 6x01 I'll Remember + Spoilerek

Megkaptuk a hatodik évad premierjének címét, ami nem más mint 06x01-I'll Remember (06x01-Emlékezni fogok). Emellett a TV Line készített egy interjút Julie Plec-el, amiben a közelgő folytatásról mesél.


Meg kell kérdeznem: Van bármi esély arra, hogy Damon és Bonnie szeretni fogja azt a helyet ahol vannak? Olyan lesz, mint a mennyország?
Ohh, hát annyit elmondhatok: Az, hogy hol vannak is része a rejtélynek az évad elején. Nem gyötrelmes számukra, de semmiképpen sem olyan, mint egy mókás út a hullámvasúton. Ha mást nem is, megtapasztalhatják a létezés egy új formáját. /Nevet./

Tisztában vannak azzal hova kerültek, ismerik az új környezetüket?
Tudják, hogy már nem ott vannak, ahol eddig hitték - de nem is halottak. Ilyenkor feltehetnek egy csomó kérdést, többek között: 'Mi történik velünk? Hol a pokolban vagyunk? És, hogy jutunk haza?'

Van egy őrült internetes pletyka, ami szerint Elena annyira Damon-el akar majd lenni, hogy meghal, csakhogy csatlakozzon hozzá. Van ebben bármi igazság?
Én csak annyit mondok, hogy szerintem nagyon szomorú lenne, ha egy fiatal éveiben járó nő elvenné a saját életét, és annak a férfinek a kardja által halna meg akit szeret. Bármennyire is romantikus vagyok, és hiszek az igaz szerelemben, ugyan úgy hiszek a terápiában is, és abban, hogy megpróbáljuk összeszedni magunkat, és rendbe hozni az életünket.


Mit tudsz mondani Elena mentális állapotáról a 6.évadban?

Próbálja összeszedni magát, de nem mondhatom, hogy feltétlenül sikerül is neki. Egy kis bonyodalomba ütközik, és nem biztos, hogy úgy oldja majd meg a dolgokat, ahogy azt várnánk tőle.

Stefan hogy fog megbirkózni a testvére (látszólagos) elvesztésével?
Stefan hoz néhány nagyon nagy döntést arról, hogyan akarja élni az életét a bátyja halála után. Ez is annak a rejtélynek része, hogy hol vannak a karakterek. Esetleg felmászik egy hegy tetejére, és a sámánoktól kér segítséget? Vagy egy boszorkánytól akar majd választ kapni, hogyan lehetne mindent helyrehozni? Talán újra hasfelmetsző lesz? Vagy a bánatát alkoholba fojtja? Meglátjuk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése